21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportGeoană: Rog politicienii şi media să nu invoce numele meu cu privire...

Geoană: Rog politicienii şi media să nu invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri

UPDATE: Senatorul PSD Mircea Geoană a exclus implicarea sa într-un puci intern care ar avea ca scop înlocuirea lui Victor Ponta ca şi candidat pentru şefia guvernului, menţionând că va încerca să aibă o discuţie cu acesta şi că a vorbit deja la Senat cu Crin Antonescu, potrivit Mediafax.

Senatorul PSD Mircea Geoană nu exclude ca scandalul trădărilor din PSD să fie provocat de “informaţii servite” lui Victor Ponta pentru a-i da emoţii în momentul în care aşteaptă să fie desemnat pentru a doua oară premier. El a exclus implicarea sa într-un puci intern care ar avea ca scop înlocuirea lui Ponta ca şi candidat pentru şefia guvernului, notează “Gândul”.

“Că aş fi negociat în numele lui Traian Băsescu, e cel puţin cusut cu aţă albă. Cred că şi pe fond de stres, extraordinar de încărcat, cu campanie, temeri şi suspiciuni, cineva să cadă în capcană. Cum poate să creadă cineva că eu cu un plâlc de haiduci repetăm isprava UNPR? “, a spus Geoană. “Acest tip de invenţie mi-aduce aminte de ce a fost înainte, acum un an când eram la şefia Senatului, că am făcut blat cu Băsescu şi harşt de la şefia Senatului, harşt din PSD”, a comentat el.

—-

Senatorul Mircea Geoană spune că îi roagă pe politicieni şi jurnalişti să nu mai invoce numele său în legătură cu aşa-zise negocieri în interiorul sau exteriorul USL, arătând că aceste negocieri nu au existat şi nu există, potrivit Mediafax.

“Infirm zvonurile apărute şi rog cu foarte multă insistenţă politicienii şi media să nu mai invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri în interiorul său exteriorul USL. Aceste negocieri nu au existat şi nu există”, a precizat Geoană.

Senatorul independent Mircea Geonă menţionează, totodată, că decizia de nominalizare a unui candidat pentru funcţia premier aparţine partidului sau alianţei care a câştigat alegerile, adică PSD şi USL.

“În legătură cu zvonurile şi aluziile apărute, doresc să precizez încă o dată că decizia de nominalizare a unui candidat pentru funcţia premier aparţine partidului sau alianţei care a câştigat alegerile, adică PSD şi USL, de aceea, deciziile statutare ale PSD sunt cele care au valoare”, a arătat Geoană.

El a arătat că perioada de incertitudine, oboseală şi stres continuu de după campanie poate da naştere unor suspiciuni nefondate.

“Pot să înţeleg că această perioadă de incertitudine, de oboseală după o campanie grea şi de stres continuu poate da naştere unor suspiciuni nefondate, dar respectarea deciziilor forurilor statutare ale PSD legate de desemnarea primului-ministru sunt obligatorii pentru toată lumea”, a mai spus Geoană.

Cele mai citite

Datorie uriașă a Primăriei Capitalei la ELCEN. Nicușor Dan spune că a scos municipalitatea din faliment, dar s-au acumulat restanțe de un miliard

Compania Municipală Termoenergetica, instituție subordonată Primăriei Capitalei, a ajuns la o datorie uriașă către Electrocentrale București (ELCEN) a transmis furnizorul de agent termic, în...

Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în vacanță pentru prima oară cu copiii

Prima vacanță cu copiii poate fi o experiență minunată, dar și o provocare. În timp ce oferă oportunitatea de a crea amintiri de neuitat...

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă