26.7 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportGabriela Firea, despre activitatea Guvernului: Sunt dezamăgită. Primăria Capitalei se lovește de...

Gabriela Firea, despre activitatea Guvernului: Sunt dezamăgită. Primăria Capitalei se lovește de un refuz. Avem o relație mai proastă decât pe vremea tehnocraților

Primarul Capitalei și vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a criticat, duminică seara, comunicarea instituțională a Guvernului Grindeanu, explicând că este „mai proastă decât pe vremea tehnocraților”.

Prezentă la o emisiune de pe postul Antena 3, Gabriela Firea a susținut că liderii social-democrați sunt „îngrijorați” că nu mai există, din partea premierului Sorin Grindeanu, comunicare privind activitatea guvernamentală.

„Tot ceea ce primăria capitalei solicită Guvernului, cu argumente și în scris, se lovește de un refuz. Avem o relație mai proastă decât pe vremea tehnocraților. Am o responsabilitate față de cetățeni, i-am spus și domnului Liviu Dragnea că nu este normal că guvernul să aibă o atitudine negativă față de primăria Bucureștiului", a precizat primărița Capitalei, precizând că este dezamăgită.

Ea a continuat exemplificând că a cerut Executivului să acorde Primăriei Capitalei toate bazele dezafectate de pe lângă unitățile militare, pentru construirea de cămine pentru seniori, locuințe pentru tineri, locuințe sociale și de serviciu. „Și nimic. Vrem să amenajăm, răspuns negativ", a mai spus Firea, subliniind că „este îngrijorată”.
  
   

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă