26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. Giovanni Costantino e istorie la FCU Craiova. Adrian Mititelu a anunțat...

VIDEO. Giovanni Costantino e istorie la FCU Craiova. Adrian Mititelu a anunțat că l-a demis

Antrenorul italian Giovanni Costantino este istorie la FCU Craiova, după ce oltenii au remizat pe teren propriu, scor 1-1, marți, cu Politehnica Iași.

FCU Craiova și Politehnica Iaşi au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 28-a a Ligii 1. Gazdele au deschis scorul în minutul 19 prin nigerianul Jibril Ibrahim, iar ieșenii au restabilit egalitatea înaintea pauzei (minutul 45), prin tunisianul Adel Bettaieb.

La final, patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunțat că Giovanni Costantino a fost demis.

„Din păcate, ne-am afundat şi mai mult în clasament, ne-am afundat şi ca joc. Asta e cel mai grav, mă ‘doare’ jocul, pentru că e din ce în ce mai slab, ne-am pierdut din strălucirea pe care o aveam şi din cauza acestui aspect astăzi am hotărât să închei colaborarea cu Giovanni Costantino. Îmi pare foarte rău pentru acest băiat, pentru că este foarte profesionist, dar, din păcate, nu cred că mai poate să stăpânească situaţia şi din cauza presiunii nu mai poate da randament. S-a simţit această presiune şi la el, şi în deciziile lui, şi în pregătirea antrenamentelor, (…) iar aceste împrejurări m-au determinat să pun punct astăzi acestei colaborări, din dorinţa de a găsi o soluţie care să aducă acel declic, restart”, a declarat Adrian Mititelu.

Costantino fusese numit în funcţie pe 16 octombrie anul trecut, chiar înaintea meciului tur cu Poli Iaşi (1-1), din etapa a 13-a.

Italianul a preluat echipa pe locul 11, cu 13 puncte, iar acum este pe 12, cu 31 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă