21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. FC Liverpool, victorie dramatică în deplasarea de la Nottingham Forest

VIDEO. FC Liverpool, victorie dramatică în deplasarea de la Nottingham Forest

FC Liverpool, liderul din Premier League, a obținut o victorie in extremis în deplasarea de la Nottingham Forest. Cormoranii s-au impus cu 1-0, grație golului marcat în minutul 90+9 de atacantul uruguayan Darwin Nunez.

Elevii antrenorului Juergen Klopp, fără idei sau ocazii veritabile în faţa „pădurarilor”, au plecat totuşi cu toate punctele de la Nottingham, graţie reuşitei lui Nunez, intrat în joc în repriza secundă, care a trimis mingea în poartă cu capul, în timpul adiţional.

Graţie acestui succes, Liverpool s-a distanţat la patru puncte de Manchester City, campioana en titre, care joacă astăzi contra rivalei Manchester United.

FC Liverpool şi Manchester City se vor întâlni în etapa viitoare, pe Anfield, într-un meci extrem de important în lupta pentru câştigarea titlului de campioană în acest sezon.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un avion a aterizat forțat pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr

Duminică, un avion de dimensiuni reduse a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol în zona localității Vurpăr. Deși situația a fost...

Scrima românească, reprezentată la Paris! Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Floretista Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a câştigat concursul desfăşurat sâmbătă la turneul preolimpic de scrimă de...

România are cea mai mare evaziune, dar nu sunt cele mai mici taxe, așa cum susține premierul

România are cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană, potrivit datelor Eurostat, însă la capitolul cele mai mici taxe, suntem de departe statul...
Ultima oră
Pe aceeași temă