14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRemiză spectaculoasă în derby-ul etapei

Remiză spectaculoasă în derby-ul etapei

CFR Cluj și Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), duminică seara, la Cluj, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Superligii de fotbal.

Campioana a deschis scorul repede, prin Rangelo Janga (4 – penalty), dar Rapid a egalat la scurt timp, prin estonianul Mattias Kait (11). CFR a preluat conducerea prin golul marcat de Nana Boateng (23), dar echipa antrenată de Adrian Mutu a egalat din nou după pauză, prin Răzvan Onea (56).

Oaspeţii au avut o mare ocazie de gol prin Valentin Costache (66), dar fostul jucător al CFR-ului a ratat incredibil din câţiva metri.

Finalul a fost dramatic, cu un gol marcat de Anton Maglica pentru clujeni, dar anulat de arbitrajul video pentru ofsaid (90+2), şi cu ratări ale rapidiştilor la ultimul lor atac, cu luftul lui Alexandru Ioniţă II şi şutul lui Mirko Dugandzic (ambii foşti jucători ai CFR-ului), blocat de Christopher Braun (90+5).

CFR a ajuns la şase etape consecutive fără eşec, patru victorii şi două egaluri.

Rapid nu a mai câştigat de trei etape, venind după două înfrângeri.

În sezonul regulat, CFR s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, iar Rapid a câştigat cu 2-1 în retur.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă