13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalTottenham Hotspur şi Bayern Munchen au bătut palma pentru transferul lui Harry...

Tottenham Hotspur şi Bayern Munchen au bătut palma pentru transferul lui Harry Kane. Suma colosală încasată de englezi

Cluburile Tottenham Hotspur şi Bayern Munchen au ajuns la un acord în privinţa transferului atacantului englez Harry Kane la campioana en titre a Germaniei.

Conform presei engleze, Tottenham a acceptat ultima ofertă, în valoare de peste 95 de milioane de lire sterline, făcută de Bayern pentru Harry Kane, căpitanul selecţionatei Angliei, care ar urma să încaseze un salariu săptămânal de 400.000 de lire sterline la echipa germană.

Toate ofertele anterioare făcute de Bayern Munchen pe parcursul acestei perioade de mercato au fost respinse de conducătorii clubului englez, care sperau să obţină 120 de milioane de lire în schimbul vedetei lor.

Însă riscul de a-l pierde gratis pe Harry Kane în vara viitoare, când urmează să expire actualul contract al atacantului cu Tottenham, i-a făcut pe oficialii londonezi să accepte ultima propunere a bavarezilor, adaugă sursa citată.

Harry Kane (29 ani) a marcat 280 de goluri în 435 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Tottenham, începând din 2011, fiind cel mai bun marcatori din istoria clubului londonez.

Kane este, totodată, golgheterul all time al naţionalei Angliei, cu 54 de goluri în 84 de selecţii.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Noua centrală de la Mintia, un proiect de 1,4 miliarde de euro, a primit acordul de mediu

Cel mai mare obiectiv industrial din România, noua Centrală de la Mintia, din Hunedoara, a primit acord de Mediu, anunţă Agenţia Naţională pentru Protecţia...

De ce cantitate de lapte praf are nevoie un bebeluș pentru a se sătura

Hrănirea corectă a unui bebeluș este esențială pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a acestuia. Unul dintre aspectele cheie ale nutriției infantile este asigurarea unei...

MAE transmite că mai mulți cetățeni români au fost evacuați din Fâșia Gaza

Miercuri, Ministerul Afacerilor Externe a raportat că nouă cetățeni români și membrii familiilor acestora au fost evacuați cu succes din Fâșia Gaza și au...
Ultima oră
Pe aceeași temă