32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportFotbalS-au tras la sorți sferturile UEFA Conference League

S-au tras la sorți sferturile UEFA Conference League

Sferturile de finală ale Europa Conference League la fotbal propun dueluri echilibrate, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la Nyon.

Belgia este singura ţară cu două reprezentante, Anderlecht şi Gent. Anderlecht, fosta adversară a formaţiei FCSB în faza grupelor, va juca în sferturi contra vecinilor olandezi de la AZ Alkmaar, o altă cunoştinţă recentă a fotbalului românesc (adversara echipei CFR Cluj în sezonul trecut). Gent va primi replica echipei West Ham United, care a s-a aflat în grupă cu FCSB în acest sezon.

Un alt sfert de finală le va opune pe Lech Poznan (locul 3 în Polonia) şi pe Fiorentina.

FC Basel va întâlni în sferturi echipa franceză OGC Nice.

În semifinale, West Ham o poate întâlni pe Anderlecht, formaţii care s-au aflat în aceeaşi grupa la actuala ediţie.

Finala celei de-a doua ediţii a competiţiei se va disputa pe 7 iunie, pe Eden Arena din Praga, iar ambasador al finalei este fostul internaţional ceh Vladimir Smicer.

SFERTURI DE FINALĂ (turul – 13 aprilie, returul – 20 aprilie)

Lech Poznan – Fiorentina
KAA Gent – West Ham United
RSC Anderlecht – AZ Alkmaar
FC Basel – OGC Nice

SEMIFINALE (turul – 11 mai, returul – 18 mai)

Lech Poznan/Fiorentina – FC Basel/OGC Nice
KAA Gent/West Ham United – RSC Anderlecht/AZ Alkmaar

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă