20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRonaldo Nazario îi prevede un viitor strălucit lui Mbappe la Real Madrid:...

Ronaldo Nazario îi prevede un viitor strălucit lui Mbappe la Real Madrid: „Va câștiga Balonul de Aur”

Fosta legendă braziliană Ronaldo Nazario, care a scris istorie în tricoul lui Real Madrid, a declarat că francezul Kylian Mbappe va câştiga Balonul de Aur dacă se va transfera la gruparea din capitala Spaniei.

Într-un interviu acordat cotidianului britanic The Daily Mail, Ronaldo Nazario a vorbit despre Kylian Mbappe, care se va despărţi de PSG la finalul sezonului, viitoarea sa destinaţie nefiind deocamdată cunoscută.

„Toată lumea vorbeşte de plecarea sa la Madrid… este un jucător incredibil, va deveni unul dintre cei mai buni dacă va merge la Real Madrid, este o alegere potrivită ca să câştige în sfârşit Balonul de Aur, ceea ce cred că este visul său”, a spus Ronaldo, care a evoluat la clubul de pe Santiago Bernabeu între 2002 şi 2007.

La câteva zile după ce a devenit publică informaţia că Mbappe a anunţat conducerea clubului parizian că vrea să plece la finalul sezonului, antrenorul Luis Enrique l-a trimis de mai multe ori pe banca de rezerve şi a spus că echipa trebuie să înveţe să joace fără el.

Ronaldo s-a arătat prudent când a fost întrebat dacă Mbappe este deja prea mare pentru PSG şi dacă are prea multă putere la gruparea din capitala Franţei.

„Nu ştiu ce este adevărat, dar s-a vorbit mult despre situaţia lui la club. Ştiu că au făcut foarte multe eforturi pentru a-l păstra (vara trecută – n. r.), a fost vedeta proiectului. La Madrid, cu siguranţă va avea o echipă care îl va sprijini în toate deciziile sale. Va fi susţinut pe teren şi în afara lui. Îl vor proteja. Dar cred ca s-a simţit bine la Paris. Un lucru este sigur, vom avea destul timp ca să ne bucurăm de fotbalul lui”, a spus brazilianul, laureat al Balonului de Aur în 1997 şi 2002. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă