21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalReal Madrid i-a decis viitorul lui Luka Modric! Ce se întâmplă cu...

Real Madrid i-a decis viitorul lui Luka Modric! Ce se întâmplă cu fostul câștigător al Balonului de Aur

Aventura „veteranului” croat Luka Modric la Real Madrid se va încheia în această vară, clubul din capitala Spaniei urmând să nu îi mai prelungească înțelegerea fotbalistului în vârstă de 38 de ani, conform presei iberice.

Câştigătorul Balonului de Aur în 2018, Modric nici măcar nu a ieşit la încălzire la ultimele două meciuri din La Liga, cu Almeria şi Las Palmas, iar antrenorul Carlo Ancelotti a justificat acest lucru: „Este o legendă şi nu îl voi pune să se încălzească dacă nu are de gând să iasă, pot face asta cu Arda Guler, dar nu cu el”.

La 38 de ani, Luka Modric va trebui să ia o decizie cu privire la viitorul său. A avut oferte din Arabia Saudită, pe care le-a refuzat pentru a continua la Real Madrid, dar în vară va trebui să aleagă o nouă destinaţie.

Din 2012, atunci când Real îl transfera de la Tottenham Hotspur, Modric a cucerit 24 de trofee alături de clubul din capitala Spaniei: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 3 titluri în La Liga, 2 Cupe ale Regelui şi 5 Supercupe ale Spaniei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă