28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbal„El Clasico”, decis în prelungiri! Golul lui Jude Bellingham o duce pe...

„El Clasico”, decis în prelungiri! Golul lui Jude Bellingham o duce pe Real Madrid aproape de un nou titlu

Real Madrid este foarte de a-și adjudeca al 36-lea titlu din istorie după ce s-a impus cu scorul de 3-2 în marele derby contra celor de la FC Barcelona, în etapa cu numărul 32 din La Liga.

În fața unui Santiago Bernabeu arhiplin, FC Barcelona a condus în două rânduri prin golurile lui Andreas Christensen (6) şi Fermin Lopez (69), însă Real a revenit de fiecare dată şi a egalat, mai întâi prin Vinicius Junior (18 – penalty) şi apoi prin Lucas Vazquez (73).

Madrilenii au dat lovitura de graţie în timpul adiţional, reuşind să înscrie golul victoriei în minutul 90+1, prin Jude Bellingham.

În urma victoriei din „El Clasico”, Real Madrid şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, distanţându-se la unsprezece puncte de FC Barcelona, ocupanta locului secund, cu şase etape înainte de finalul sezonului.

Elevii antrenorului Carlo Ancelotti sunt calificați în semifinalele Ligii Campionilor, urmând să înfrunte echipa germană Bayern Munchen.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă