20.1 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeSportFotbalO nouă aventură asiatică pentru Dan Petrescu. „Bursucul”, prezentat oficial la Jeonbuk...

O nouă aventură asiatică pentru Dan Petrescu. „Bursucul”, prezentat oficial la Jeonbuk Hyundai Motors FC

Dan Petrescu și-a găsit rapid echipă după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj. „Bursucul” a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei de sud-coreene Jeonbuk Hyundai Motors FC.

Într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, clubul fondat în 1994 a precizat că Dan Petrescu, „o legendă a fotbalului românesc”, are o bogată experienţă în campionat şi o profundă înţelegere a fotbalului asiatic.

Antrenorul român, în vârstă de 55 de ani, care a mai pregătit în cursul carierei sale echipe de pe continentul asiatic – din Qatar, China şi Emiratele Arabe Unite – va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc miercuri.

Dan Petrescu s-a despărţit la finalul acestui sezon de echipa CFR Cluj, cu care a cucerit cinci titluri de campion al României, între 2018 şi 2022.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Horoscopul zilei, sâmbătă, 23 septembrie 2023. Intrăm în zodia Balanță. Cum ne vor ajuta astrele să ne găsim echilibrul?

Horoscopul zilei ne mai spune că Luna in Capricorn va forma mai multe unghiuri puternice si o pereche de trigoane consecutive cu Mercur...

Administratorul șef de la Romsilva, Adrian-Dănuț Apostu, pas cu pas, către ANI și Parchetul General

Chiar dacă PSD este la guvernare, tot UDMR dă ora exactă la Regia Națională a Pădurilor (RNP) – Romsilva prin intermediul unui administrator...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru sediu și…restaurant

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies