12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNaționala Under-20, remiză în fața Italiei, în Elite League

Naționala Under-20, remiză în fața Italiei, în Elite League

Naționala României Under-20 a remizat cu reprezentativa similară a Italiei, joi, la Târgoviște, în Elite League U20.

Naționala condusă de Costin Curelea a început curajos la Târgoviște și a avut prima ocazie de gol în minutul 2, când Filip a reluat din voleu pe lângă poarta Italiei.

Prima ocazie a oaspeților a fost semnată de Raimondo (15), a cărui lovitură de cap nu i-a dat emoţii lui Robert Popa. România a ripostat în minutul 23. Șutul lui Borduşanu a fost blocat in extremis de Angori, după care Filip a trimis alături din foarfecă.

Oaspeţii au ratat apoi prin Raimondo (35), al cărui şut din unghi a fost respins de Popa, şi prin Riccio (36), a cărui reluare a fost blocată la sacrificiu de Gabriela David (FC Botoşani).

În repriza secundă, Raimondo a fost în prim plan, cu mai multe ocazii mari de gol. A trimis în transversală din careu (56), după care Cherubini a şutat peste poartă de la 13 metri. Acelaşi Raimondo a reluat imprecis de la 11 metri (64), iar apoi Popa s-a remarcat la lovitura sa de cap (66).

Tricolorii au avut o acţiune cu potenţial pe final (87), dar Atanas Trică a trimis slab.

După acest rezultat de egalitate, Italia ocupă primul loc în Elite League U20, cu 14 puncte (6 jocuri), urmată de Germania, 11 p (6 j), Portugalia, 10 p (7 j), Polonia, 7 p (4 j), România, 7 p (6 j), Norvegia, 6 (3 j), Anglia, 3 (4 j), Cehia, 1 (6 j).

România va juca următorul meci tot la Târgovişte, pe 26 martie, cu Polonia, de la ora 18:00.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă