16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalLaurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat oficial, luni, în funcția de antrenor principal al echipei saudite de fotbal Al-Tai.

Reghecampf, care în sezonul trecut a pregătit formaţia azeră Neftci Baku, a antrenat-o în actuala stagiune pe Universitatea Craiova între etapele 3 și 9.

Tehnicianul a denunţat unilateral contractul cu oltenii şi a plecat în Arabia Saudită, iar luni l-a înlocuit pe croatul Kresimir Rezic.

Reghecampf devine al şaptelea antrenor român al echipei saudite, după Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu, Claudiu Niculescu şi Mirel Rădoi, care a fost demis pe 18 mai.

Totodată, Reghecampf este al doilea antrenor român care activează în acest sezon în Super Liga saudită, după Cosmin Contra (Damac FC). Reghecampf a mai antrenat două echipe saudite, pe Al-Hilal (2014-2015) şi pe Al Ahli (2021). În lotul echipei Al-Tai se află Andrei Cordea şi atacantul croat Marko Dugandzic, transferat de curând de la Rapid.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...
Ultima oră
Pe aceeași temă