13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportFotbalKarim Benzema se desparte de Real Madrid. Unde ar putea ajunge câștigătorul...

Karim Benzema se desparte de Real Madrid. Unde ar putea ajunge câștigătorul Balonului de Aur

Câştigătorul Balonului de Aur, atacantul francez Karim Benzema, se desparte de Real Madrid, formația alături de care a cucerit în total 25 de trofee.

Benzema, golgheterul şi căpitanul lui Real Madrid, a sosit pe Santiago Bernabeu în iunie 2009, în acelaşi timp cu Cristiano Ronaldo, se va despărți de formația cu care a cucerit toate trofeele posibile.

În 14 sezoane petrecute la clubul madrilen, Benzema a câştigat cinci Ligi ale Campionilor, cinci Cupe Mondiale ale cluburilor, patru Supercupe ale Europei, patru titluri de campion al Spaniei, trei Cupe şi patru Supercupe ale Spaniei.

Francezul a disputat în total 647 de meciul în tricoul echipei spaniole şi a marcat 353 de goluri, fiind al doilea marcator din istoria lui Real Madrid, după Cristiano Ronaldo (450 de goluri).

Conform presei spaniole, viitoarea destinaţie a lui Karim Benzema va fi Arabia Saudită, unde urmează să semneze un contract pe doi ani cu formaţia Al Ittihad, în valoare de 200 de milioane de euro.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă