14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalIuliana Demetrescu va arbitra în preliminariile Campionatului European de fotbal feminin

Iuliana Demetrescu va arbitra în preliminariile Campionatului European de fotbal feminin

O brigadă condusă la centru de Iuliana Demetrescu va arbitra partida Cehia – Danemarca, din grupa A2, în calificările pentru Campionatul European de fotbal feminin din 2025.

Iuliana Demetrescu va fi ajutată de arbitrii asistenți Mihaela Țepușă și Roxana Ivanov, iar al patrulea oficial va fi Cristina Trandafir.

Partida Cehia – Danemarca este programată vineri, 5 aprilie, de la ora 19:00, la Uherské Hradiště.

În această perioadă, alte două reprezentante ale arbitrajului feminin din România, Roxana Timiș și Cătălina Nan, fac parte din brigăzile care conduc partidele din grupa B2 la categoria de vârstă U19.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă