9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalHansi Flick, OUT de la naționala Germaniei. Cine va asigura interimatul

Hansi Flick, OUT de la naționala Germaniei. Cine va asigura interimatul

Selecționerul Germaniei, Hansi Flick, a fost demis de la echipa naţională a Germaniei, duminică, la o zi după înfrângerea cu 1-4 suferită în meciul amical cu Japonia.

Interimatul pentru meciul amical de marţi seara, cu Franţa, la Dortmund, va fi asigurat de directorul sportiv Rudi Voeller, selecţionerul echipei Under-20, Hannes Wolf, şi Sandro Wagner.

Naţionala de fotbal a Germaniei a fost umilită de Japonia cu scorul de 4-1, sâmbătă seara, la Wolfsburg, într-un meci amical.

Aceasta a fost a patra înfrângere pentru echipa antrenată de Hansi Flick în ultimele cinci partide. Germania nu are decât o victorie, 2-0 cu Peru, şi înfrângeri cu Belgia (2-3), Polonia (0-1), Columbia (0-2) şi acum cu Japonia (1-4), după o eliminare ruşinoasă de la Cupa Mondială din Qatar.

Leroy Sane (18) a marcat singurul gol al Mannschaft-ului, în timp ce pentru „Samuraii albaştri” au înscris Junya Ito (11), Syase Ueda (22), Takuma Asano (90) şi Ao Tanaka (90+2).

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă