11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Propunere indecentă pentru cea mai sexy fotbalistă

GALERIE FOTO. Propunere indecentă pentru cea mai sexy fotbalistă

Alisha Lehmann, cea mai sexy jucătoare de fotbal din lume, și-a intrigat fanii după ce a dezvăluit că a primit recent o propunere indecentă de la un bărbat celebru. Conform vedetei de la Aston Villa, acesta ar fi fost dispus să plătească incredibila sumă de 100.000 de franci elvețieni pentru o noapte petrecută în compania frumoasei elvețiance.

Cele mai recente dezvăluiri despre viața personală a Alishei Lehmann au șocat atât presa de scandal, cât și pe mulți dintre fanii sportivei. Invitată la podcastul „DirTea Talk”, sexy-fotbalista i-a povestit interlocutorului Shirin David despre oferta primită din partea bărbatului misterios.

„Eram în Miami, locul meu preferat, și m-am întâlnit cu câțiva prieteni într-un club. Am primit un mesaj pe mobil, la care nu am răspuns, dar aceeași persoană a trimis apoi un mesaj bodyguard-ului care avea grijă de mine”, a descris Alisha.

Se pare că SMS-ul primit era scurt și la obiect: „Îi voi plăti Alishei 100.000 de franci elvețieni (105.000 euro) dacă îmi acordă o noapte alături de ea”. Alisha a adăugat: „Desigur, nu am răspuns, mi s-a părut o absurditate, mai ales că mesajul era de la cineva foarte cunoscut. Ne-am mai întâlnit, dar nu personal. Am fost la același eveniment”.

Această poveste a stârnit imediat intrigă și curiozitate din partea gazdei podcastului, care a întrebat instant: „Trebuie să îi știu numele! Este un fotbalist?”. Totuși, Alisha nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului, ci doar a răspuns: „Nu pot dezvălui asta. Dar este foarte, foarte cunoscut la nivel internațional”.

Cu peste 15,5 milioane de urmăritori pe Instagram, Alisha nu ratează nicio ocazie de a-și etala formele tonifiate, pozând frecvent sexy pentru cei mai înfocați fani. De-a lungul carierei, blondina nu a reușit să se țină departe de controverse, nemaifiind niciun secret că îi plac atât bărbații, cât și femeile. În trecut, Alisha a fost într-o relație cu Ramona Bachmann, coechipiera sa de la naționala Elveției.

Supranumită „Barbie din fotbal”, blondina este asaltată cu propuneri indecente. În trecut, a fost tentată cu 100.000 de dolari pentru a-și deschide un cont pe My.Club, o platformă dedicată adulților. Din păcate pentru fani, atacanta formată la Young Boys Frauen a refuzat.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă