21 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Alisha Lehmann a pozat sexy pentru un nou calendar

GALERIE FOTO. Alisha Lehmann a pozat sexy pentru un nou calendar

Dacă ar fi să ne imaginăm o lume în care fotbalul și moda se intersectează în cel mai spectaculos mod cu putință, cu siguranță Alisha Lehmann ar fi personajul principal.

Acest lucru a devenit realitate zilele trecute, când Alisha, una dintre cele mai talentate jucătoare de fotbal, a pus pe jar rețelele sociale cu o imagine din noul calendar pe care urmează să îl lanseze.

Săptămâna trecută, cei aproape 25 de milioane de fani virtuali ai elvețiencei au fost răsfățați cu o imagine extrem de incitantă, în care Alisha apare îmbrăcată sumar și provocator, într-un bodysuit incredibil de sexy și tocuri înalte. Fotografia a fost menită să anunțe lansarea propriului calendar, așa cum se putea citi în descriere: „Înapoi pentru 2024… Calendarul oficial Alisha Lehmann disponibil pentru precomandă acum! Link în secțiunea de bio.”

Starul lui Aston Villa este deja la a doua lansare de calendar, asta după ce în 2023 s-a bucurat de succesul fulminant pe care l-a avut printre fani cu primele poze incendiare. Însă asta se pare că a costat-o în plan personal, deoarece la sfârșitul anului trecut relația cu mijlocașul Douglas Luiz s-a încheiat din cauza geloziei acestuia. Însă ce a pierdut pe partea personală, Alisha a câștigat pe partea financiară. Calendarul a fost un succes, ea și-a crescut notorietatea pe rețelele sociale și a obținut mai multe oferte de sponsorizare de la diferite branduri. Astfel că era inevitabil să nu urmeze continuarea pentru anul 2024.

Anunțul a fost primit cu bucurie și entuziasm de fani, care au luat cu asalt rețelele sociale pentru a o complimenta. „Aș fi mai mult decât fericit să văd acest an încheiat azi, dacă asta ar însemna să intru în posesia acestui calendar chiar acum”, a scris unul din fani. „Comand două. E deja Crăciun!”, s-a entuziasmat un altul.

Desigur, nu au lipsit nici criticile, căci mulți s-au arătat indignați de costul prea mare al calendarului, iar alții i-au reproșat sportivei că generează o imagine greșită asupra fotbalului feminin.

Supranumită „Barbie din fotbal”, blondina a avut o ofertă de 100.000 de dolari pentru a-și deschide un cont pe My.Club, o platformă dedicată adulților. Din păcate pentru fani, atacanta formată la Young Boys Frauen a spus pas.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Mamele cu copii ar putea ieși mai devreme la pensie

Mai mulţi parlamentari de la PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea art.51 alin.(1) din Legea nr.360/2023 privind sistemul public...
Ultima oră
Pe aceeași temă