15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Ivana Knoll, prea „fierbinte” pentru Instagram. Ce a pățit cea...

GALERIE FOTO. Ivana Knoll, prea „fierbinte” pentru Instagram. Ce a pățit cea mai sexy fană de la Cupa Mondială

Vara este un moment prielnic pentru modele să-și afișeze formele voluptoase, însă pentru Ivana Knoll a fost cu totul invers. Super-fana Croației a trecut printr-o perioadă stresantă, deoarece ultima sa postare de pe Instagram i-a adus un avertisment serios. Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială a publicat un video prea „fierbinte”, care a încălcat politicile rețelei de socializare.

Ivana a devenit faimoasă la Cupa Mondială din 2022, găzduită de Qatar, după ce a apărut pe stadion purtând o varietate de ținute incendiare în culorile țării sale natale, Croația. De atunci, bruneta a continuat să incite imaginația fanilor din întreaga lume, apărând alături de celebrități de renume la diferite evenimente sportive internaționale.

În plus, tânăra de 30 de ani uimeşte în mod regulat cu fotografiile sale sexy, pozând frecvent în ținute sumare, fapt care ridică pulsul internauților. Acest lucru a ajutat-o pe croată să strângă 3,3 milioane de urmăritori pe Instagram, deși se pare că până și platforma deținută de Meta își are limitele atunci când vine vorba de conținut controversat.

Bomba sexy a postat săptămâna aceasta un clip video în care apărea cu fața spre mare, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care îi expunea în toată splendoarea posteriorul bombat. În clip, modelul a făcut o baie în spuma mării, înainte de a ieși din nou, etalându-și corpul de zeiță.

Cu toate acestea, în urma postării acestui clip video, Ivana a relatat fanilor săi că a primit un avertisment din partea Instagram, explicația fiind că postarea ei riscă să încalce politicile site-ului.

Ivana a glumit pe subiect: „Prea fierbinte pentru Instagram”, împreună cu un emoticon zâmbitor și descrierea: „Shadowbanned în fiecare săptămână”. În ciuda avertismentului, clipul video rămâne încă pe pagina ei, deși „shadowban-ul” oprește monetizarea postărilor.

Videoclipul în sine a fost filmat în timpul unei călătorii în Ibiza şi s-a bucurat de multă atenţie din partea celor 3,3 milioane de urmăritori ai ei, deoarece a strâns peste 170.000 de like-uri în primele 24 de ore de la publicare.

În aceeași vacanță din Ibiza, Ivana s-a întâlnit cu nimeni altul decât starul lui Manchester City, Erling Haaland. Cei doi și-au făcut o fotografie împreună, ceea ce i-a înnebunit pe fani, care au glumit și au spus că norvegianul „marchează” încă din pre-sezon.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Gigantul german BASF are un nou CEO

Markus Kamieth a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al conglomeratului german BASF SE, a informat compania prin intermediul unui comunicat transmis către...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă