28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalFOTO. Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială a făcut senzație...

FOTO. Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială a făcut senzație la Paris

Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială, Ivana Knoll, a făcut senzație cu ultima ei postare pe Instagram, dar fanii nu au putut să nu fie distrași de ceea ce se petrecea pe fundal.

Fosta Miss Croația, care anul trecut a devenit o adevărată vedetă în Qatar, unde a fost numită cea mai sexy fană a Cupei Mondiale de fotbal, a fost surpinsă în weekend pe stadionul Parc des Princes din Paris.

Ivana a fost fotografiată de fanii lui PSG asistând la partida câștigată de Messi și compania cu scorul de 4-2 în fața celor de la Nantes.

Ea a făcut două fotografii înainte ca meciul să înceapă, pe care le-a încărcat ulterior pe Instagram, unde are 3,5 milioane de urmăritori.

Fană sexy Cupa Mondială Ivana Knoll
Sursă foto: Instagram

Dar fanii au fost distrași de doi bărbați care își făceau un selfie pe fundalul fotografiilor ei, în timp ce o altă pereche zâmbea pentru cameră. Unul dintre ei a comentat: „Lol oamenii din fundal haha”. Un al doilea a scris: „Oamenii din spate”, iar un al treilea a reluat: „Oamenii din spate hahaha”.

„Toată lumea se uită la tine”, a evidențiat un al patrulea, în timp ce alt fan a glumit: „Tipul din spate știe ce face”.

Din păcate, călătoria lui Ivanei în capitala Franței a început prost săptămâna trecută, când a fost jefuită la scurt timp după ce a ajuns. Din fericire, bruneta a ieșit nevătămată din incident.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă