16.7 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFOTO. Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială a făcut senzație...

FOTO. Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială a făcut senzație la Paris

Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială, Ivana Knoll, a făcut senzație cu ultima ei postare pe Instagram, dar fanii nu au putut să nu fie distrași de ceea ce se petrecea pe fundal.

Fosta Miss Croația, care anul trecut a devenit o adevărată vedetă în Qatar, unde a fost numită cea mai sexy fană a Cupei Mondiale de fotbal, a fost surpinsă în weekend pe stadionul Parc des Princes din Paris.

Ivana a fost fotografiată de fanii lui PSG asistând la partida câștigată de Messi și compania cu scorul de 4-2 în fața celor de la Nantes.

Ea a făcut două fotografii înainte ca meciul să înceapă, pe care le-a încărcat ulterior pe Instagram, unde are 3,5 milioane de urmăritori.

Sursă foto: Instagram

Dar fanii au fost distrași de doi bărbați care își făceau un selfie pe fundalul fotografiilor ei, în timp ce o altă pereche zâmbea pentru cameră. Unul dintre ei a comentat: „Lol oamenii din fundal haha”. Un al doilea a scris: „Oamenii din spate”, iar un al treilea a reluat: „Oamenii din spate hahaha”.

„Toată lumea se uită la tine”, a evidențiat un al patrulea, în timp ce alt fan a glumit: „Tipul din spate știe ce face”.

Din păcate, călătoria lui Ivanei în capitala Franței a început prost săptămâna trecută, când a fost jefuită la scurt timp după ce a ajuns. Din fericire, bruneta a ieșit nevătămată din incident.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Elena Lasconi are sprijinul USR la alegerile din Argeș. “Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”, susține Cătălin Drulă

Elena Lasconi, Ionuț Moșteanu și Emanuel Soare sunt câțiva dintre candidații USR la alegerile locale din data de 9 iunie 2024. Numele acestora a fost...

Declarațiile lui David Popovici, după ce a cucerit patru medalii de aur la Naţionalele de la Otopeni

După ce a cucerit patru medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, David Popovici a...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă