16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Diletta Leotta, revenire de senzație după ce a născut

GALERIE FOTO. Diletta Leotta, revenire de senzație după ce a născut

Celebra prezentatoare TV Diletta Leotta a revenit pe micile ecrane după ce în urmă cu nici două luni a devenit mama unei fetițe. Italianca în vârstă de 32 de ani este într-o formă de invidiat și a demonstrat asta weekendul trecut, când a fost prezentă la derby-ul dintre Juventus și Torino.

Considerată una dintre cele mai sexy jurnaliste sportive din lume, vedeta postului DAZN s-a întors în iarbă, după ce pe 16 august a născut-o pe Aria, fiica pe care o are cu Loris Karius, portarul lui Newcastle.

Mare fană a rețelelor de socializare, proaspăta mămică își ține la curent fanii publicând imagini din timpul activităților sale cotidiene. Recent, prezentatoarea a ilustrat prima călătorie în Anglia alături de bebelușă, acolo unde a mers pentru a-i fi alături goalkeeperului german.

Într-o altă postare, Diletta și-a arătat abilitățile sportive în timp ce se antrena pe banda de alergare, spre bucuria celor aproape 9 milioane de urmăritori de pe Instagram. Clipul video o înfățișează alergând de zor, îmbrăcată într-un costum de fitness mulat, care îi evidențiază bustul generos, spre deliciul internauților.

Carismatică și cu un talent uluitor în fața camerelor, Diletta Leotta și-a făcut rapid un nume în lumea televiziunii. Blondina a captivat publicul cu prestațiile sale strălucitoare și cunoștințele solide despre fotbal, devenind rapid una dintre cele mai apreciate prezentatoare din lumea sportului.

Diletta a fost mereu sub lumina reflectoarelor datorită relațiilor în care a fost implicată. De-a lungul vremii, jurnalista de la DAZN s-a iubit cu pugilistul Daniele Scardina, actorul Can Yaman, iar unele voci spun că ar fi avut o aventură chiar și cu Zlatan Ibrahimovic. Din 2022, aceasta este alături de Loris Karius, portarul german devenit celebru pentru gafele comise pe vremea când îmbrăca tricoul lui Liverpool. Cei doi formează un cuplu senzual și îndrăzneț, fiind adesea surprinși în ipostaze romantice, în locuri exotice de pe glob.

Într-un interviu acordat presei italiene, portarul a vorbit despre relația pe care o are cu frumoasa jurnalistă sportivă. „Am ales să încep o familie cu ea. Planul nostru este să fim împreună până la finalul vieții. Vorbim mult la telefon, ne sunăm pe FaceTime. Diletta vine și mă vizitează cum poate, însă nu e atât de ușor”, a declarat Karius, pentru Gazzetta dello Sport.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

China denunță sancțiunile SUA împotriva companiilor chineze ce ajută Rusia

China a afirmat că va lua "măsurile necesare" după anunţarea de către Washington a unor noi sancţiuni menite să paralizeze capacităţile militare şi industriale...

Piedone, Firea, Nicușor și Burduja vor în primărie; primăria ar putea intra în Șoșoacă

IlustrațieȘ Marian Avramescu Nicușor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu – Piedone, Sebastian Burduja și teoreticul candidat al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) visează să...

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în Serie A! Parma a promovat matematic

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a promovat matematic în Serie A, după ce a remizat miercuri în deplasare cu Bari, 1-1,...
Ultima oră
Pe aceeași temă