38.1 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Cea mai sexy fană de la Mondial mixează la platane

GALERIE FOTO. Cea mai sexy fană de la Mondial mixează la platane

Ivana Knoll, cea mai sexy fană de la Mondialul din Qatar, surprinde din nou cu o schimbare radicală în carieră. Fosta miss Croația a lăsat tribunele stadioanelor de fotbal pentru pupitrul de DJ și își explorează talentul muzical, pregătindu-și fanii pentru un nou capitol din viața sa.

Devenită faimoasă la Cupa Mondială din 2022, după ce a apărut pe stadion purtând o varietate de ținute incendiare în culorile țării sale natale, Croația, Ivana a continuat să incite imaginația fanilor din întreaga lume și a adunat nu mai puțin de 3,2 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare.

Aflată în vacanță în Dubai, Ivana a anunțat că intră lumea fascinantă a mixajelor muzicale, iar pe viitor va accepta să fie DJ la diverse evenimente private. Mai mult, bruneta a postat un videoclip în care își etalează noul talent. Îmbrăcată într-o rochie mulată și având o pereche de căști pe urechi, supermodelul croat a oferit fanilor o imagine a modului în care vor arăta spectacolele sale. Vestea a stârnit deja interesul urmăritorilor fideli, care sunt nerăbdători să vadă cum se descurcă diva de 31 de ani la platane.

Image of Ivana Knoll - Romanian Libera

Recent, croata cu forme bombastice a fost invitată să prezinte gala de arte marțiale mixte „Rizin Landmark 7” din Baku și, în stilul caracteristic, Ivana a optat pentru o ținută foarte sumară, punând pe jar audiența.

În această vară, Ivana a trecut prin clipe de groază. Fotomodelul a fost atacat din senin de o femeie geloasă, înfuriată că iubitul acesteia îi arunca priviri seducătoare. Scena a avut loc într-un bar din Mykonos, acolo unde Ivana și prietenii săi se aflau în vacanță. Potrivit martorilor oculari, atmosfera era una festivă și plină de bucurie. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură neașteptată atunci când o femeie necunoscută s-a apropiat de croată și a început să o amenințe.

Diva a relatat evenimentul într-o postare pe rețelele de socializare, în care a susținut că femeia a început să o insulte și să o amenințe în mod violent, acuzând-o că flirta cu iubitul ei. Pentru a-și proteja integritatea, se pare că bomba sexy a fost nevoită să apeleze la ajutorul poliției.

Ivana Knoll - Portrait
Portrait of Ivana Knoll, age 36

De-a lungul timpului, bruneta a mai trecut prin incidente controversate. Într-un interviu pentru Daily Star, Ivana Knoll a dezvăluit că a primit chiar cereri în căsătorie în timpul Cupei Mondiale din Qatar.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă