18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Cea mai sexy fană de la Mondial mixează la platane

GALERIE FOTO. Cea mai sexy fană de la Mondial mixează la platane

Ivana Knoll, cea mai sexy fană de la Mondialul din Qatar, surprinde din nou cu o schimbare radicală în carieră. Fosta miss Croația a lăsat tribunele stadioanelor de fotbal pentru pupitrul de DJ și își explorează talentul muzical, pregătindu-și fanii pentru un nou capitol din viața sa.

Devenită faimoasă la Cupa Mondială din 2022, după ce a apărut pe stadion purtând o varietate de ținute incendiare în culorile țării sale natale, Croația, Ivana a continuat să incite imaginația fanilor din întreaga lume și a adunat nu mai puțin de 3,2 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare.

Aflată în vacanță în Dubai, Ivana a anunțat că intră lumea fascinantă a mixajelor muzicale, iar pe viitor va accepta să fie DJ la diverse evenimente private. Mai mult, bruneta a postat un videoclip în care își etalează noul talent. Îmbrăcată într-o rochie mulată și având o pereche de căști pe urechi, supermodelul croat a oferit fanilor o imagine a modului în care vor arăta spectacolele sale. Vestea a stârnit deja interesul urmăritorilor fideli, care sunt nerăbdători să vadă cum se descurcă diva de 31 de ani la platane.

Image of Ivana Knoll - Romanian Libera

Recent, croata cu forme bombastice a fost invitată să prezinte gala de arte marțiale mixte „Rizin Landmark 7” din Baku și, în stilul caracteristic, Ivana a optat pentru o ținută foarte sumară, punând pe jar audiența.

În această vară, Ivana a trecut prin clipe de groază. Fotomodelul a fost atacat din senin de o femeie geloasă, înfuriată că iubitul acesteia îi arunca priviri seducătoare. Scena a avut loc într-un bar din Mykonos, acolo unde Ivana și prietenii săi se aflau în vacanță. Potrivit martorilor oculari, atmosfera era una festivă și plină de bucurie. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură neașteptată atunci când o femeie necunoscută s-a apropiat de croată și a început să o amenințe.

Diva a relatat evenimentul într-o postare pe rețelele de socializare, în care a susținut că femeia a început să o insulte și să o amenințe în mod violent, acuzând-o că flirta cu iubitul ei. Pentru a-și proteja integritatea, se pare că bomba sexy a fost nevoită să apeleze la ajutorul poliției.

Ivana Knoll - Portrait
Portrait of Ivana Knoll, age 36

De-a lungul timpului, bruneta a mai trecut prin incidente controversate. Într-un interviu pentru Daily Star, Ivana Knoll a dezvăluit că a primit chiar cereri în căsătorie în timpul Cupei Mondiale din Qatar.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Goluri românești în Turcia! Sorescu și Drăguș au marcat pentru Gaziantep

Internaţionalii români Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat câte un gol în partida pe care Gaziantep FK a pierdut-o cu scorul de 2-4...

Nicușor, dormi liniștit! De Firea se ocupă Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care visează la un nou mandat de edil-șef, poate să mai ia o pauză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă