19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Ivana Knoll, atacată de o iubită prea geloasă

GALERIE FOTO. Ivana Knoll, atacată de o iubită prea geloasă

Cunoscută pentru pasiunea ei pentru fotbal și pentru susținerea efervescentă a echipei naționale croate, Ivana Knoll a ajuns din nou în lumina reflectoarelor, dar de această dată nu datorită frumuseții ei, ci din cauza unui incident nefericit.

Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială din 2022 a făcut dezvăluiri uluitoare despre un incident violent în care a fost implicată. Fosta miss Croația susține că a fost atacată din senin de o femeie geloasă, înfuriată că iubitul acesteia îi arunca priviri seducătoare.

Scena ar fi avut loc într-un bar din Mykonos, acolo unde Ivana și prietenii săi se aflau în vacanță. Potrivit martorilor oculari, atmosfera era una festivă și plină de bucurie. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură neașteptată atunci când o femeie necunoscută s-a apropiat de Ivana și a început să o amenințe.

Diva a relatat evenimentul într-o postare pe rețelele de socializare, în care a susținut că femeia a început să o insulte și să o amenințe în mod violent, acuzând-o că flirta cu iubitul ei. Pentru a-și proteja integritatea, se pare că bomba sexy a fost nevoită să apeleze la ajutorul poliției.

Povestea a stârnit un val de simpatie și susținere din partea celor peste 3 milioane de fani ai brunetei, care și-au exprimat solidaritatea față de ea în urma acestei traume. De asemenea, aceasta a tras un semnal de alarmă cu privire la siguranța celebrităților în locurile publice.

De-a lungul timpului, supermodelul a mai trecut prin incidente controversate. Într-un interviu pentru Daily Star, Ivana a dezvăluit că a primit chiar cereri în căsătorie în timpul Cupei Mondiale din Qatar. Cu toate acestea, celebritatea brunetei îi afectează inclusiv pe prietenii săi, așa cum singură declara: „Eu doar mă distrez. Presupun că oamenii mă plac pentru că arăt bine. Intenția mea este să fac oamenii să zâmbească, atâta tot. Fanii pe care îi întâlnesc peste tot mă iubesc. Iar când merg acum la meciuri, prietenii mei nu vor să stea cu mine și se mută pe alte locuri din cauza camerelor de filmat.”

Ivana a devenit faimoasă la Cupa Mondială din 2022, după ce a apărut pe stadion purtând o varietate de ținute incendiare în culorile țării sale natale, Croația. Tânăra de 30 de ani uimeşte în mod regulat cu fotografiile sale sexy, pozând frecvent în ținute sumare, fapt care ridică pulsul internauților.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Ursula von der Leyen ia în calcul o înțelegere cu extrema dreaptă după alegerile europarlamentare

În cadrul dezbaterii de la Maastricht, organizată de POLITICO şi Studio Europa Maastricht, aceasta a dat de înţeles că ar fi deschisă pentru o...

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...
Ultima oră
Pe aceeași temă