15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Cea mai sexy fotbalistă, rugată să dea jos tricoul

GALERIE FOTO. Cea mai sexy fotbalistă, rugată să dea jos tricoul

Campionatul Mondial de Fotbal Feminin a început cu mare entuziasm, însă există o singură jucătoare pe care toți fanii așteaptă să o vadă pe teren. Este vorba despre Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă din lume, care evoluează în atacul echipei Elveției.

Jucătoarea legitimată la formația engleză Aston Villa și-a făcut deja debutul la Mondial, în meciul câștigat de Elveția, cu scorul de 2-0, în fața naționalei statului Filipine.

Așa cum era de așteptat, fanii blondinei nu s-au putut abține de la propuneri îndrăznețe. În timpul partidei disputate pe Stadionul „Dunedin” din Noua Zeelandă, jucătoarea de 24 de ani a primit o cerere ciudată de la unul din spectatori. Bărbatul ținea în mână o pancartă pe care scria: „Alisha Lehmann, pot să-ți iau tricoul?”. Mesajul s-a încheiat cu un desen al tricoului cu numărul 23 purtat la națională de Alisha.

Nu este clar dacă Alisha a fost de acord, dar fanul ar putea primi o nouă șansă la următorul meci pe care echipa Elveției îl va disputa în grupa A.

Supranumită și „Barbie din fotbal”, jucătoarea de la Aston Villa este una dintre cele mai urmărite prezențe din fotbalul feminin pe rețelele sociale. Fotbalista în vârstă de 24 de ani face senzație pe Instagram, acolo unde își delectează cei 14 milioane de urmăritori cu fotografii în ipostaze incendiare. Pe fondul acestei popularități, vicepreședintele My.Club, Mike Ford, i-a oferit elvețiencei 100.000 de dolari pentru a-și deschide un cont pe platforma dedicată adulților.

Din păcate pentru fani, atacanta formată la Young Boys Frauen a declinat oferta generoasă a site-ului pentru adulți.

Asta pentru că blondina își dorește ca popularitatea ei să fie mai degrabă un rezultat al calităților fotbalistice. Golurile și pasele decisive sunt cartea ei de vizită, acesta fiind și motivul pentru care evoluează în campionatul Angliei din 2018. Până să ajungă la Aston Villa, Alisha a mai jucat, pe rând, la West Ham și Everton.

Într-un interviu pentru Sky Sports, elvețianca a povestit despre entuziasmul dinaintea începerii Cupei Mondiale: „Când joci pentru țara ta, îți amintești de unde ai plecat. Ai pe tricou emblema națională, înseamnă mult. Abia aștept să joc la turneul final. Am așteptat toată viața să fac asta pentru că este cel mai mare vis când ești copil. Este cea mai mare dorință a fiecărui fotbalist”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA şi demiterea vicepreşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF),...

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski (Polonia), se întâlnește cu fermieri români. Polonezii și românii au protestat contra cerealelor din Ucraina

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, se află în România și urmează a se întâlni cu oficiali și cu fermieri români. Janusz Wojciechowski este originar...

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA şi demiterea vicepreşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF),...
Ultima oră
Pe aceeași temă