16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFRF a decis! Pe ce stadion se vor disputa meciurile naționalei din...

FRF a decis! Pe ce stadion se vor disputa meciurile naționalei din luna septembrie

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat UEFA că ambele partide pe care tricolorii le au programate pe teren propriu în luna septembrie se vor disputa pe Arena Națională.

Echipa națională a României va disputa în luna septembrie două meciuri în preliminariile EURO 2024. Tricolorii vor întâlni pe 9 septembrie Israelul, iar pe 12 septembrie, pe Kosovo. Ambele jocuri se vor juca pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Până atunci, drumul tricolorilor spre turneul final continuă cu două deplasări în luna iunie.

În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naționala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveției.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă