15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFCSB încheie anul en fanfare. Roș-albaștrii s-au impus în deplasarea de la...

FCSB încheie anul en fanfare. Roș-albaștrii s-au impus în deplasarea de la Iași

FCSB a încheiat anul cu o victorie, după ce s-a impus cu 3-1 în fața formației Politehnica Iaşi, în deplasare, în etapa cu numărul 21 a Ligii 1.

FCSB a deschis scorul în minutul 16 prin Alexandru Băluţă, care a profitat de o pasă venită de la un adversar și l-a învins pe Silviu Lung jr. Poli Iaşi a egalat zece minute mai târziu, prin Robert Ion, fost jucător la FCSB.

Golurile victoriei au fost reușite de Florinel Coman, ambele din penalty (32, 85), după faulturi comise de guatemalezul Nicolas Samayoa.

După acest rezultat, FCSB încheie anul în fotoliul de lider al Ligii 1, cu 44 de puncte. Roș-albaștrii au un avans de 11 puncte față Craiova și CFR Cluj, ambele cu 33 de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...
Ultima oră
Pe aceeași temă