15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFCSB, galop de sănătate la Sfântu Gheorghe. Roș-albaștrii au făcut scor cu...

FCSB, galop de sănătate la Sfântu Gheorghe. Roș-albaștrii au făcut scor cu Sepsi OSK

FCSB a învins-o fără drept de apel pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în deplasare, cu scorul de 5-2, într-un meci din etapa a 10-a a campionatului intern.

Roș-albaștrii au început în forță și au deschis scorul în minutul 6, când Adrian Şut a recuperat o minge și a trimis o torpilă de la 25 de metri, lăsându-l fără replică pe portarul advers. Patru minute mai târziu, Darius Olaru a dublat avantajul bucureștenilor cu o execuţie superbă, preluare cu dreptul şi şut din voleu cu stângul din afara careului.

Sepsi OSK a redus din diferenţă în minutul 51, prin slovacul Pavol Safranko, din centrarea lui Roland Varga. FCSB a refăcut ecartul de două goluri prin reuşita lui Florinel Coman din minutul 57, angajat excelent în careu de Olaru. Sepsi a revenit din nou și a marcat în minutul 61 prin nord-macedoneanul Isnik Alimi, lansat excelent de Cosmin Matei.

Octavian Popescu, în minutul 69, a pus la adăpost cele trei puncte ale formației patronate de Becali, iar Damjan Djokovic a stabilit scorul final, din penalty, în minutul 75. În prealabil, Alexandru Băluţă fusese faultat în careu de Florin Ştefan.

După mai bine de doi ani de pauză, Ionuț Panţîru a revenit pe teren pentru un meci oficial. Acesta a fost introdus în minutul 83, în locul lui Risto Radunovic. Panțîru nu mai jucase din 25 aprilie 2021, dintr-un meci cu Sepsi OSK, atunci când a fost accidentat grav de propriul coechipier, Adrian Şut.

După acest succes, FCSB a acumulat 25 de puncte și și-a consolidat poziția de lider în clasament.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă