16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalFC Botoșani - Dinamo 2-1! Golul lui Mailat o (în)Groapă pe Dinamo

FC Botoșani – Dinamo 2-1! Golul lui Mailat o (în)Groapă pe Dinamo

FC Botoșani visează la salvarea de la retrogradare după ce a câștigat derby-ul „codașelor” Ligii 1 contra celor de la Dinamo, cu scorul de 2-1, printr-un gol marcat în prelungiri.

Meci nebun la Botoșani, unde echipa locală a obținut trei puncte de aur în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Formația lui Bogdan Andone a început perfect partida, iar în minutul 13 a deschis scorul după un autogol al fundașului dinamovist Gabriel de Moura. În minutul 29, Dinamo a ratat o lovitură de la 11 metri prin Hakim Abdallah. Astrit Slemani a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 45+2, după un lob peste Ducan. Prima repriză s-a terminat cu un fault „horror” comis de Abdallah asupra lui Benzar, pentru care jucătorul dinamovist a văzut direct cartonașul roșu.

FC Botoșani a marcat golul izbăvitor în prelungirile partidei (90+1), prin Sebastian Mailat, cu o lovitură de cap din șase metri.

După acest succes, FC Botoșani au urcat pe locul 13 în clasament, cu 21 de puncte. Dinamo ocupă în acest moment locul 15 (direct retrogradabil), cu 20 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...
Ultima oră
Pe aceeași temă