13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalFC Barcelona, victorie cu Real în „El Clasico” din Cupa Spaniei

FC Barcelona, victorie cu Real în „El Clasico” din Cupa Spaniei

FC Barcelona a surclasat-o pe Real Madrid cu scorul de 1-0, joi seara, în prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei.

Singurul gol al meciului disputat pe „Santiago Bernabeu” a fost marcat, în minutul 26, de Eder Militao, în proprie poartă, mingea fiind respinsă de portarul Thibault Courtois în fundaşul brazilian la şutul lui Franck Kessie.

Golul catalanilor a fost iniţial anulat pentru ofsaid la Ferran Torres, dar arbitrajul video a decis că atacantul nu influenţa faza.

FC Barcelona a obţinut această victorie în condiţiile în care nu a putut conta pe jucători de bază precum Lewandowski, Pedri sau Ousmane Dembele, toţi accidentaţi. Căpitanul Sergio Busquets a jucat joi al 46-lea său Clasico, stabilind un nou record în materie, după ce precedentul era împărţit cu Lionel Messi şi Sergio Ramos (45).

Un aspect demn de menționat este acela că Real Madrid a încheiat partida fără să fi tras vreun șut pe spațiul porții catalanilor.

Manşa secundă a semifinalei se va disputa pe Cam Nou în data de 5 aprilie.

În cealaltă semifinală a Cupei Spaniei, Osasuna a învins-o miercuri pe Athletic Bilbao, cu 1-0, la Pamplona, returul urmând să aibă loc în Ţara Bascilor, pe 4 aprilie.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...
Ultima oră
Pe aceeași temă