14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDinamo, prima victorie de la revenirea în Liga 1. „Câinii” au scăpat...

Dinamo, prima victorie de la revenirea în Liga 1. „Câinii” au scăpat de ultimul loc în clasament

Dinamo a obţinut prima victorie de la revenirea în prima ligă, după ce s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FC Botoşani, luni seara, pe Stadionul „Arcul de Triumf”.

Diferenţa a fost făcută de autogolul portarului Răzvan Ducan, din minutul 90+5, care a deviat în propria poartă centrarea lui Dennis Politic.

Dinamo a dominat jocul şi şi-a creat mai multe ocazii, dar Ducan a respins şutul lui Ahmed Bani (15), din lovitură liberă, şutul expediat de Politic de la 12 metri (32) şi a reţinut mingea trimisă de acelaşi Politic (90+1), de la 20 de metri.

În minutul 62, Politic a fost aproape să marcheze golul campionatului, dar voleul trimis de la 16 metri a lovit bara porții botoșănene.

După acest rezultat, FC Botoşani rămâne fără victorie în acest sezon şi ocupă ultimul loc, cu doar două puncte. Cu patru puncte, Dinamo urcă până pe locul 14.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...
Ultima oră
Pe aceeași temă