18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDennis Man, gol și pasă de gol în Serie B. Parma a...

Dennis Man, gol și pasă de gol în Serie B. Parma a obținut un nou succes

Atacantul român Dennis Man a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă în succesul obținut în deplasare de Parma cu scorul de 2-0 în fața Bresciei, în etapa a 19-a din Serie B.

Antrenorul Fabio Pecchia a început meciul de la Brescia cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, iar oaspeţii au presat încă din start.

Parma a deschis scorul în minutul 18 prin Adrian Bernabe, servit excelent de Dennis Man. Internaționalul român a dublat avantajul oaspeților în minutul 24.

FOTO: Twitter Parma

Man şi Mihăilă au evoluat până în minutul 69, când au fost înlocuiţi.

În clasamentul din Serie B, Parma este lider, cu 41 de puncte, urmată de Venezia şi Como, ambele cu câte 35 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

ANAF a publicat Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial. Conform...

Ministerul cercetării și digitalizării a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 – Transformare Digitală a Planului Național de Redresare...
Ultima oră
Pe aceeași temă