18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. Spectacol marca Dennis Man în Serie B! Românul a condus-o pe...

VIDEO. Spectacol marca Dennis Man în Serie B! Românul a condus-o pe Parma spre o nouă victorie

Dennis Man a fost omul providențial pentru Parma în victoria cu 3-1 de pe teren propriu cu Ternana, după ce a marcat un gol și a oferit două pase decisive, sâmbătă seara, în etapa cu numărul 18 din Serie B.

Oaspeţii au deschis în minutul 8 prin Antonio Raimondo, dar Dennis Man a egalat după numai două minute cu un șut la colțul lung.

Internaționalul român a pasat decisiv la golurile lui Wylan Cyprien (52) şi Adrian Bernabe (55).

Dennis Man a jucat până în minutul 71, în timp ce celălalt internaţional român de la Parma, Valentin Mihăilă, a rămas pe banca de rezerve. Un alt român, Iulius Mărginean, a evoluat din minutul 78 la Ternana.

Cu această reușită, Man a ajuns la cota 7 în clasamentul marcatorilor din Serie B.

În clasamentul din Serie B, Parma este lider, cu 38 de puncte, urmată de Venezia, 34 puncte, Cremonese, 32 puncte, Como, 32 puncte etc.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Benzina a ajuns mai scumpă decât motorina. Cât costă un litru de combustibil la pompă

În urmă cu doar câteva luni şoferii care alimentau cu motorină plăteau per litru cu 75 de bani în plus faţă de cei care...

Sebastian Burduja și-a prezentat Planul pentru București. Candidatul PNL visează să facă din Capitală port la Dunăre

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, şi-a prezentat, luni, 'Planul pentru Bucureşti', care prevede, printre altele, propuneri referitoare la combaterea drogurilor, mutarea transportului...

Guvernul începe să strângă cureaua. Majorările salariale și ale pensiilor, greu de îndeplinit

Guvernul a promis majorări de salarii și pensii, iar acum ministrul finanțelor, Marcel Boloș, trage un semnal de alarmă că nu mai sunt bani...
Ultima oră
Pe aceeași temă