13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDeclarațiile lui Gică Hagi, înaintea meciului cu Universitatea Cluj

Declarațiile lui Gică Hagi, înaintea meciului cu Universitatea Cluj

Gheorghe Hagi este încrezător că formaţia sa, Farul Constanța, are capacitatea de a câştiga în deplasare cu Universitatea Cluj, chiar dacă va fi o deplasare grea.

„E o deplasare grea, cu o echipă experimentată, care joacă un fotbal foarte bun. Însă mergem cu convingere şi curaj să ne batem pentru cele 3 puncte. Ştim că va fi dificil, pentru că U Cluj ştie fotbal. Dar nimic nu e imposibil, vom încerca să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv sau cu victoria. Important e să fim noi, pentru că avem capacitatea să câştigăm acolo. Am decis să iau anumiţi jucători, pe unii i-am lăsat şi acasă, pentru că e un drum lung şi apoi sâmbătă vom avea un alt meci”, a spus Hagi, în cadrul unei conferințe de presă, înainte cu o zi de duelul cu „studenții” lui Sabău.

„U Cluj este o formaţie imprevizibilă, are capacitatea de a face multe lucruri bune. Noi trebuie să ne impunem, să facem ceea ce trebuie pentru că e clar că va fi de muncă acolo. Nu cred că mai avem dubii privind valoarea noastră şi ce putem face. Jucăm bine, însă sunt momente şi momente. Dar acum sperăm să fie o zi bună de-a noastră. Trebuie să fim şi inspiraţi, să avem şi puţină şansă. Fiecare meci se joacă, mai ales cu o echipă care joacă un fotbal foarte bun, iar noi trebuie să facem ambele faze foarte bine pentru a aspira la ceva pozitiv”, a adăugat „Regele”.

Întrebat cum va fi duelul cu fostul său coleg din „Generaţia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, Gheorghe Hagi a răspuns: „Nu există duel între noi. Eu cred că toţi din acea generaţie aveam personalitate şi toţi voiam să câştigăm, să fim cei mai buni”.

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța va avea loc miercuri, de la ora 18:30, pe Cluj Arena.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă