11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportFotbalCristiano Bergodi, înaintea duelului cu Oțelul: „Este o echipă grea, trebuie să...

Cristiano Bergodi, înaintea duelului cu Oțelul: „Este o echipă grea, trebuie să avem mare grijă”

Cristiano Bergodi, antrenorul formației Rapid, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Oţelul Galaţi este un adversar greu, chiar dacă până acum nu a reuşit nicio victorie în campionat.

„Urmează un meci foarte important şi dificil pentru că venim şi după această pauză, care poate fi benefică sau nu. Oţelul a pierdut doar o singură dată, cu FCSB, în rest numai egaluri. Deci este o echipă grea, chiar dacă nu a câştigat până acum. Aşa că trebuie să avem mare grijă cu această echipă”, a menţionat tehnicianul.

„Întâlnim o formaţie cu un antrenor bun, îl cunosc de mult pe Dorinel Munteanu. Oţelul are un joc agresiv, face presing şi evoluează cu intensitate. În plus, de la mijloc în sus are jucători rapizi de calitate şi atunci va fi dificil. Eu spun că suntem pe un drum bun, însă trebuie să confirmăm acum, la Galaţi. Va fi un test important pentru noi cu o echipă care va avea sigur ambiţia de a arăta tot ceea ce ştie”, a adăugat Bergodi.

Ultimul jucător transferat de Rapid, camerunezul Kevin Soni, nu va fi în lot pentru partida de la Galaţi.

Rapid întâlneşte Oţelul Galaţi, duminică, de la ora 19:15, pe Stadionul „Oţelul” din Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii 1.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă