21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalContinuă săptămâna de coșmar pentru Liverpool! „Cormoranii” au suferit un nou eșec...

Continuă săptămâna de coșmar pentru Liverpool! „Cormoranii” au suferit un nou eșec pe teren propriu

FC Liverpool a ratat șansa de a urca provizoriu pe prima poziție în Premier League, după ce fost învinsă pe teren propriu, cu 0-1, de Crystal Palace, într-un meci din etapa cu numărul 33.

După ce la mijlocul acestei săptămâni a fost umilită pe teren propriu, cu 0-3, de Atalanta Bergamo în „sferturile” Europa League, FC Liverpool a pierdut un nou meci pe Anfield. De această dată, „Cormoranii” s-au înclinat cu 0-1 în fața celor de la Crystal Palace, în Premier League.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Eberechi Eze în minutul 14 și a fost suficient pentru ca elevii tehnicianului Oliver Glasner să plece acasă cu toate cele trei puncte.

După acest insucces, FC Liverpool ocupă poziția a treia în Premier League, la două puncte de liderul Manchester City. Elevii lui Klopp sunt la egalitate cu Arsenal, care joacă însă în această seară cu Aston Villa.

De cealaltă parte, Crystal Palace este pe locul 14, cu 33 de puncte după 32 de jocuri.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Nu se mai găsesc saci în sectorul 1! Armand și Tudorache își fac mâna pentru alegeri

Ilustrație: Marian Avramescu Un fenomen extrem de rar pe raza sectorului 1 din Capitală, de aproximativ trei ani și jumătate, a început să fie...

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane euro acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, luni, planurile României de a acorda transportatorului aerian naţional deţinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă