25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalContinuă săptămâna de coșmar pentru Liverpool! „Cormoranii” au suferit un nou eșec...

Continuă săptămâna de coșmar pentru Liverpool! „Cormoranii” au suferit un nou eșec pe teren propriu

FC Liverpool a ratat șansa de a urca provizoriu pe prima poziție în Premier League, după ce fost învinsă pe teren propriu, cu 0-1, de Crystal Palace, într-un meci din etapa cu numărul 33.

După ce la mijlocul acestei săptămâni a fost umilită pe teren propriu, cu 0-3, de Atalanta Bergamo în „sferturile” Europa League, FC Liverpool a pierdut un nou meci pe Anfield. De această dată, „Cormoranii” s-au înclinat cu 0-1 în fața celor de la Crystal Palace, în Premier League.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Eberechi Eze în minutul 14 și a fost suficient pentru ca elevii tehnicianului Oliver Glasner să plece acasă cu toate cele trei puncte.

După acest insucces, FC Liverpool ocupă poziția a treia în Premier League, la două puncte de liderul Manchester City. Elevii lui Klopp sunt la egalitate cu Arsenal, care joacă însă în această seară cu Aston Villa.

De cealaltă parte, Crystal Palace este pe locul 14, cu 33 de puncte după 32 de jocuri.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă