21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalȘoc pe Anfield! Liverpool, umilită acasă de Atalanta. Rezultatele din „sferturile” Europa...

Șoc pe Anfield! Liverpool, umilită acasă de Atalanta. Rezultatele din „sferturile” Europa League

Atalanta Bergamo e cu un pas în semifinalele Europa League, după ce a produs șocul serii în fotbalul european și s-a impus cu 3-0 pe Anfield, în fața celor de la FC Liverpool.

Gianluca Scamacca, cu o dublă (38, 61) și Mario Pasalic (83) le-au provocat „cormoranilor” prima înfrângere acasă după 14 luni.

Derby-ul italian AC Milan – AS Roma s-a încheiat cu victoria la limită a formaţiei „giallorossa”, cu 1-0, pe San Siro. Golul victoriei a fost reuşit de fundaşul Gianluca Mancini (17), cel care adusese victoria şi în derby-ul cu Lazio (1-0), din Serie A. AS Roma a jucat finala competiţiei anul trecut.

Bayer Leverkusen continuă sezonul de graţie şi a obţinut o victorie importantă, 2-0 cu West Ham United, deţinătoarea trofeului Europa Conference League. Desprinderea a venit în ultimele zece minute, când echipa antrenată de Xabi Alonso a punctat prin rezervele Jonas Hofmann (83) şi Victor Boniface (90+1). Bayer a ajuns la 42 de meciuri consecutive fără înfrângere în acest sezon (37 de victorii).

În alt meci, Benfica a dispus cu 2-1 de Olympique Marseille. Pentru „vulturi” au marcat Rafa Silva (16) şi Angel Di Maria (52), dar gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang (67) a readus speranţa în rândul echipei oaspete.

Partidele din manşa secundă se vor juca în data de 18 aprilie.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Lungul lanț de C(i)olaci al rușinii

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a simțit jignit când a fost numit moldovean, domnia-sa fiind buzoian. La rândul lor,...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...

Aeroportul Internațional „Delta Dunării”- „gaura” neagră a Consiliului Județean Tulcea

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrărilor de modernizarea a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă