19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportFotbalChristopher Galtier, OUT de la PSG! Șeicii de pe Parc des Princes...

Christopher Galtier, OUT de la PSG! Șeicii de pe Parc des Princes i-au găsit deja înlocuitor

Christopher Galtier a fost concediat de Paris Saint-Germain, cu un an înaintea expirării contractului, funcția de antrenor principal al parizienilor urmând să fie preluată de germanul Julian Nagelsmann.

Ciar dacă PSG şi-a trecut în palmares un nou titlu în Ligue 1, al unsprezecelea din istoria sa, un nou record pentru fotbalul francez, ratarea din Champions League i-a fost „fatală” lui Galtier.

Antrenorul în vârstă de 56 de ani sosise la PSG în vara trecută, fiind adus pe Parc des Princes de Luis Campos, consilierul pentru fotbal al clubului PSG, cu care Galtier colaborase anterior la Lille.

După un început foarte reuşit, fără nicio înfrângere, PSG a dat ulterior numeroase semne de slăbiciune în jocul său, suferind în total zece înfrângeri în 2023. Parizienii au fost eliminaţi în optimile de finală ale Cupei Franţei şi, mai ales, în aceeaşi fază a Ligii Campionilor, competiţie care rămâne cel mai mare vis al lor.

Conform cotidianului francez L’Equipe, principalul favorit să o preia pe campioana Franței este germanul Julian Nagelsmann, concediat de Bayern Munchen spre finalul acestui sezon.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Declarațiile lui David Popovici, după ce a cucerit patru medalii de aur la Naţionalele de la Otopeni

După ce a cucerit patru medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, David Popovici a...

Gabriel Resources şi Roşia Montană Gold Corporation, acțiuni în instanțe prin care contestă sechestrul pus de autorităţile române

Acţionarul majoritar al companiei Roşia Montană Gold Corporation SA, Gabriel Resources, a dat în judecată Oficiul Registrului Comerţului de pe Lângă Tribunalul Alba, Agenţia...

Sârbii din Kosovo participă la un referendum pentru revocarea primarilor albanezi

Etnicii sârbi din provincia Kosovo sunt chemați la un referendum în care să se pronunțe asupra revocării primarilor albanezi din mai multe localități ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă