28.4 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSportFotbalChristopher Galtier, OUT de la PSG! Șeicii de pe Parc des Princes...

Christopher Galtier, OUT de la PSG! Șeicii de pe Parc des Princes i-au găsit deja înlocuitor

Christopher Galtier a fost concediat de Paris Saint-Germain, cu un an înaintea expirării contractului, funcția de antrenor principal al parizienilor urmând să fie preluată de germanul Julian Nagelsmann.

Ciar dacă PSG şi-a trecut în palmares un nou titlu în Ligue 1, al unsprezecelea din istoria sa, un nou record pentru fotbalul francez, ratarea din Champions League i-a fost „fatală” lui Galtier.

Antrenorul în vârstă de 56 de ani sosise la PSG în vara trecută, fiind adus pe Parc des Princes de Luis Campos, consilierul pentru fotbal al clubului PSG, cu care Galtier colaborase anterior la Lille.

După un început foarte reuşit, fără nicio înfrângere, PSG a dat ulterior numeroase semne de slăbiciune în jocul său, suferind în total zece înfrângeri în 2023. Parizienii au fost eliminaţi în optimile de finală ale Cupei Franţei şi, mai ales, în aceeaşi fază a Ligii Campionilor, competiţie care rămâne cel mai mare vis al lor.

Conform cotidianului francez L’Equipe, principalul favorit să o preia pe campioana Franței este germanul Julian Nagelsmann, concediat de Bayern Munchen spre finalul acestui sezon.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă