8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportFotbalChristophe Galtier, pe făraș la PSG. Ce mare antrenor este favorit să...

Christophe Galtier, pe făraș la PSG. Ce mare antrenor este favorit să o preia pe campioana Franței

Formația franceză Paris Saint-Germain îl are în vizor pe portughezul Jose Mourinho actualul antrenor al echipei AS Roma, pentru înlocuirea lui Christophe Galtier.

Deși apropiații lui Mourinho au negat orice negocieri directe, consilierul lui PSG, Luis Campos, a discutat cu agentul tehnicianului lusitan, Jorge Mendes.

Potrivit presei din Franța, Campos consideră că Mourinho, dublu câştigător al Ligii Campionilor, cu FC Porto şi Inter Milano, este candidatul perfect pentru a o prelua pe PSG.

Este puţin probabil ca mandatul lui Galtier să continue pe banca echipei pariziene, după eliminările premature din Liga Campionilor şi Cupa Franţei.

Mourinho, care mai are contract cu AS Roma până în 2024, a condus echipa giallorossa la câştigarea Europa Conference League în sezonul precedent, iar în acest sezon se află în semifinalele Europa League.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă