16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalMourinho a comis-o din nou. „The Special One” este anchetat de Federația...

Mourinho a comis-o din nou. „The Special One” este anchetat de Federația italiană pentru declarațiile făcute la adresa unui arbitru

Antrenorul echipei AS Roma, Jose Mourinho, este anchetat de Federaţia italiană de fotbal (FIGC) pentru că ar fi afectat reputaţia arbitrului Daniele Chiffi cu declaraţiile sale usturătoare de după meciul de miercuri cu Monza, încheiat 1-1, în Serie A.

Chiffi este „cel mai prost arbitru pe care l-am întâlnit în viaţa mea”, a spus Mourinho, după partida în care Zeki Celik, fotbalistul Romei, a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben în minutul 90+5.

„Nu a avut nicio influenţă asupra rezultatului dar este slab: îngrozitor din punct de vedere tehnic, nu este empatic, nu construieşte relaţii cu nimeni, dă cartonaş roşu unui jucător care alunecă pentru că este obosit”, a afirmat portughezul.

„Roma nu are puterea pe care o au alte echipe să spună că nu-şi doreşte anumiţi arbitri. Chiar dacă uneori mi se pare că nici nu vrea… Clubul trebuie să crească şi la acest nivel. Am încetat să mai lucrez în ultimele 20 de minute pentru că ştiam că altfel o să iau un roşu, cu el se întâmplă mereu”, a adăugat tehnicianul.

Cu cinci etape rămase din Serie A, Roma este pe poziţia a 7-a a clasamentului, la 2 puncte de locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Echipa din capitala Italiei o va întâlni pe Bayer Leverkusen în semifinalele Europa League.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă