CFR Cluj confirmă că Dan Petrescu rămâne antrenorul ei, după ce a refuzat postul de la echipa națională

Clubul CFR Cluj a anunţat, joi, că Dan Petrescu rămâne antrenorul său, după ce a refuzat oferta de a prelua conducerea echipei naționale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.09.2017 - 21:36

Clubul CFR Cluj a anunţat, joi, că Dan Petrescu rămâne antrenorul său, după ce a refuzat oferta de a prelua conducerea echipei naționale.

CFR Cluj declară că speră ca Federaţia Română de Fotbal să găsească pentru echipa națională un antrenor la fel de bun ca Dan Petrescu.

"Clubul CFR 1907 Cluj doreşte să mulţumească FRF pentru interesul manifestat în ceea ce priveşte numirea antrenorului nostru în funcţia de selecţioner, însă Dan Petrescu va rămâne în continuare în Gruia pentru a-şi continua munca începută în urmă cu trei luni. Apreciem profesionalismul de care FRF a dat dovadă în purtarea acestor negocieri şi pentru faptul că a cerut acordul clubului nostru înainte de a discuta cu Dan Petrescu. Acest interes confirmă încă o dată, dacă mai era cazul, faptul că Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori români. Deşi tehnicianul CFR-ului a anunţat public că ar dori să preia acest post, clubul nostru şi antrenorul Dan Petrescu au decis să continue acest proiect început împreună, astfel că SuperDan va rămâne alături de toată suflarea „alb-vişinie” până la finalul contractului şi va încerca să readucă CFR-ul acolo unde îi este locul, în elita fotbalului european. Ne bucurăm pentru această decizie şi sperăm ca echipa naţională a României să găsească un antrenor la fel de bun ca Dan Petrescu", se arată pe site-ul CFR Cluj.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...