21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalBomba serii în preliminariile EURO 2024! Belarus a făcut egal în Elveția,...

Bomba serii în preliminariile EURO 2024! Belarus a făcut egal în Elveția, scor 3-3

Naționala de fotbal a Elveției a terminat la egalitate cu Belarus, scor 3-3, pe teren propriu, într-un meci din Grupa I a preliminariilor Campionatului European de Fotbal din 2024.

Surpriză mare la St. Gallen, unde Elveţia, marea favorită a Grupei I, din care face parte și naționala României, a remizat cu Belarus. Gazdele au condus la pauză cu 1-0, după ce Shaqiri a marcat în minutul 28.

La pauză, antrenorul oaspeţilor, Carlos Alos Ferrer a fost extrem de inspirat, introducându-i în luptă pe Dmitri Antilevski şi Kiril Pechenin, iar aceştia au schimbat faţa meciului. Mai întâi Antilevski i-a pasat decisiv lui Max Ebong pentru golul egalizator al oaspeţilor, marcat în minutul 61. Apoi, în minutul 69, Pechenin i-a oferit assistul lui Denis Polyakov şi Belarus conducea cu 2-1.

Belarus a făcut 3-1 în minutul 84, după golul lui Antilevski. Elveţienii s-au aruncat în ofensivă şi Manuel Akanji a înscris în minutul 89, iar Zeki Amdouni a egalat după încă un minut. Până la final nu s-a mai marcat, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 3-3.

După acest semieșec, Elveţia face 15 puncte în grupa I și poate fi depășită de România, care în acest moment conduce Andorra cu scorul de 4-0.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 774. Ucraina ar fi retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Ucraina ar fi retras tancurile Abrams M1A1, de fabricație americană, de pe linia frontului, pe motiv că s-ar fi dovedit prea vulnerabile în fața...

Florinel Coman, după ce FCSB a cucerit primul titlu din ultimii 9 ani: „E un moment unic care va rămâne în inima mea”

FCSB a învins-o pe Farul cu 2-1, sâmbătă seara, pe Arena Națională, și a cucerit un nou titlu după 9 ani de așteptare. La...

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Cele mai întâlnite prenume

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă