18.9 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSportFotbalOțelul, victorie la limită împotriva lui FC Hermannstadt

Oțelul, victorie la limită împotriva lui FC Hermannstadt

Oţelul Galaţi s-a impus în fața celor de la FC Hermannstadt cu scorul de 1-0, pe teren propriu, în etapa a șaptea a play-out-ului Ligii 1.

În chiar minutul 3 al partidei de la Galați, kurkinabezul Francois Yabre a deschis scorul pentru Oțelul, cu o lovitură de cap, la lovitura liberă executată de Ştefan Bodişteanu.

Oţelul a jucat în zece oameni din minutul 58, când portughezul Samuel Teles a primit direct cartonaş roşu pentru lovirea cu cotul a japonezului Sota Mino la un duel aerian.

Sibienii au forţat egalarea pe final, dar au ratat trei ocazii mari, prin Gabriel Iancu, Cristian Neguţ şi Ianis Stoica.

După acest succes, Oţelul este lider în play-out, cu 33 de puncte.

Gălățenii sunt, de asemenea, calificați și în finala Cupei României, acolo unde se vor duela cu formația de ligă secundă Corvinul Hunedoara.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Festivalul de artă stradală de la Buzău devine internațional. Sunt așteptați peste 20.000 de oameni

Peste 20.000 de oameni sunt așteptați la festivalul de artă stradală de la Buzău, care, la ediția din anul 2024, devine un eveniment internațional. Festivalul...

Fostul avocat al lui Trump a depus mărturie în procesul cu Stormy Daniels

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, a compărut luni în calitate de martor-cheie la procesul fostului preşedinte al SUA pentru plăţi ascunse...

Revolut Money Report: Ce vor românii de la banca lor digitală?

Digital banking-ul a devenit, în ultimii ani, mai mult decât o alternativă la banking-ul clasic pentru nevoile financiare obișnuite ale clienților - plăți, împrumuturi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă