19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalBayern Munchen, umilită în Cupa Germaniei. Bavarezii au fost eliminați de o...

Bayern Munchen, umilită în Cupa Germaniei. Bavarezii au fost eliminați de o echipă de liga a treia

Bayern Munchen, campioana en titre din Bundesliga, a fost eliminată din Cupa Germaniei, după ce fost învinsă în faza şaisprezecimilor de finală de echipa de liga a treia FC Saarbruecken, cu scorul de 2-1.

Bayern a deschis scorul în minutul 16, prin veteranul Thomas Muller, însă gazdele au egalat în prelungirile primei reprize, prin Patrick Sontheimer (45+1), iar apoi au dat lovitura în timpul adiţional al meciului, când au marcat golul victoriei prin Marcel Gaus (90+6).

Gruparea bavareză, care venea după o victoria categorică, scor 8-0, în fața celor de la Darmstadt, părăseşte astfel prematur Cupa Germaniei, fiind eliminată în şaisprezecimile de finală pentru a treia oară în ultimii patru ani.

În ianuarie 2021, Bayern a fost învinsă de Kiel la loviturile de departajare, iar în noiembrie 2021 a suferit cel mai categoric eşec din istoria sa în Cupa Germaniei, un categoric 0-5 pe terenul formaţiei Borussia Moenchengladbach.

„Este o lovitură dură să pierzi în fiecare sezon în turul al doilea”, a spus marcatorului unicului gol al bavarezilor, „veteranul” Thomas Muller.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...
Ultima oră
Pe aceeași temă