10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalAnunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor, deși este dorit de mai multe cluburi uriașe ale Europei.

Alonso este legat de liderul la zi din Bundesliga până în iunie 2026, dar este deja vizat de cluburi ca Bayern Munchen, Liverpool şi Real Madrid.

„Am avut o întâlnire cu șefii lui Bayer Leverkusen și i-am informat că voi continua pe banca echipei și anul viitor”, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe, Xabi Alonso.

„După multe discuții despre viitorul meu, am folosit această pauză pentru a reflecta și a lua o decizie. Acesta este locul potrivit pentru mine”, a conchis antrenorul spaniol.

Leverkusen face un sezon perfect în campionat, cât și în Europa. „Aspirinele” au un avans de zece puncte faţă de Bayern Munchen şi nu a pierdut niciun meci din cele 38 disputate în toate competiţiile. Bayer s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei şi în sferturile Europa League.

Fostul mijlocaş spaniol a preluat-o pe Leverkusen în octombrie 2022, când echipa ocupa locul 17 în clasamentul Bundesligii.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă