10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalBayer Leverkusen, mai aproape ca niciodată de primul titlu din istorie! „Aspirinele”...

Bayer Leverkusen, mai aproape ca niciodată de primul titlu din istorie! „Aspirinele” s-au impus la Freiburg

Bayer 04 Leverkusen este tot mai aproape de primul titlu în Bundesliga, după ce s-a impus cu scorul de 3-2 în deplasarea de la Freiburg, într-un meci din etapa a 26-a.

Neînvinsă în acest sezon în toate competiţiile, Bayer Leverkusen a deschis scorul în minutul 2 prin Florian Wirtz. Freiburg a egalat în minutul 10 prin Ritsu Doan, însă „aspirinele” s-au desprins la 3-1 după reușitele lui Adam Hlozek (40) şi Patrik Schick (53). Yannik Keitel a stabilit scorul final, 2-3, în minutul 79.

Echipa antrenată de Xabi Alonso are 70 de puncte şi este în continuare la 10 puncte de a doua clasată, campioana en titre Bayern Munchen, care a câştigat sâmbătă cu 5-2 pe terenul „lanternei roşii” Darmstadt.

Până acum, în toată istoria sa, Bayer Leverkusen nu a cucerit niciun trofeu de campioană în prima ligă de fotbal a Germaniei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă