12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportFotbalA început „curățenia” de vară la Sepsi OSK. Câștigătoarea Cupei s-a despărțit...

A început „curățenia” de vară la Sepsi OSK. Câștigătoarea Cupei s-a despărțit de trei fotbaliști

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe anunță că jucătorii Radoslav Dimitrov, Anass Achahbar şi Enriko Papa nu mai fac parte din lotul său.

Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României a făcut anunțul despărțirii de cei trei fotbaliști pe pagina sa de Facebook.

Bulgarul Dimitrov, în vârstă de 34 de ani, a fost timp de patru ani unul dintre jucătorii de bază ai echipei covăsnene, iar în sezonul recent încheiat a adunat 27 de prezenţe în Superligă.

Olandezul Anass Achahbar, în vârstă de 29 de ani, s-a alăturat lotului în iarna anului 2020, iar în ultimul sezon a strâns 14 partide, având şi un gol marcat.

Albanezul Enriko Papa, în vârstă de 30 de ani, a sosit în luna februarie sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022-2023. El a adunat 16 partide.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

UNSAR: 8 din 10 şoferi vor să ştie cât a fost valoarea despăgubirii achitate

Opt din zece şoferi (81%) şi-ar dori ca, în cazul în care suferă pagube în accidente rutiere şi sunt despăgubiţi de poliţa RCA a...
Ultima oră
Pe aceeași temă