21.5 C
Bucharest
Thursday, 28 September 2023
HomeSportFotbalA început „curățenia” de vară la Sepsi OSK. Câștigătoarea Cupei s-a despărțit...

A început „curățenia” de vară la Sepsi OSK. Câștigătoarea Cupei s-a despărțit de trei fotbaliști

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe anunță că jucătorii Radoslav Dimitrov, Anass Achahbar şi Enriko Papa nu mai fac parte din lotul său.

Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României a făcut anunțul despărțirii de cei trei fotbaliști pe pagina sa de Facebook.

Bulgarul Dimitrov, în vârstă de 34 de ani, a fost timp de patru ani unul dintre jucătorii de bază ai echipei covăsnene, iar în sezonul recent încheiat a adunat 27 de prezenţe în Superligă.

Olandezul Anass Achahbar, în vârstă de 29 de ani, s-a alăturat lotului în iarna anului 2020, iar în ultimul sezon a strâns 14 partide, având şi un gol marcat.

Albanezul Enriko Papa, în vârstă de 30 de ani, a sosit în luna februarie sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022-2023. El a adunat 16 partide.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

3 trenuri de călători au fost oprite pe traseu

Circulația feroviară este oprită pe raza stației Grădinari și pe intervalul Grădinari - Vadu Lat din cauza unui incendiu izbucnit la vegetație, incendiu...

Bogdan Despescu anunță creșterea controalelor polițiștilor cu echipe canine în aeroporturi

 Bogdan Despescu a prezentat miercuri, într-o conferință de presă, mai multe propuneri legate de prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri. ...

O nouă sinecură a lui Sorin Grindeanu ajunge de la Transporturi la Sănătate! Casiera de autobază, salariu mai mare decât medicii

Florina Ignea este noul manager al Spitalului Witting, subordonat Ministerului Transporturilor. Pe site-ul unității medicale, managerul nu are atașat nicio poză. Nici CV-ul...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies