13.9 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

FC Arges i-a tras semnalul de alarmă Rapidului

Rapid București nu a reușit să câștige nici meciul de pe teren propriu cu FC Argeș deși a reușit performanța de a înscrie primul gol de la reluarea campionatului. Partida care a oferit puțin fotbal s-a animat abia după ce Marius Șerbănică a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 56.

Obligați să iasă la joc, giuleștenii au forțat revenirea și s-au bucurat după bijuteria de gol reușită de Drăghiceanu cu cinci minute înainte de finalul meciului. Rapid s-a aruncat în atac în speranța golului victorios care să urce echipa pe locul 3 dar a fost amendată de șutul parabil, la firul ierbii, expediat în prelungiri de Șerban.

„Ne-am pus mari speranțe în jocul de astăzi, am avut momente bune, momente mai puțin bune. Nu vrea să-mi acuz jucătorii, dar nu poți să iei golul pe care l-am luat noi în minutul 90. E supărare mare, a fost un an aproape pierdut. Am avut șansa să reintrăm în lupta pentru promovare, să-i scoatem pe cei de la FC Argeș, dar am pierdut. Felicit FC Argeș. Sunt foarte supărat, dezamăgit, pentru că mi-am pus mari speranțe în meciul de azi. Am avut momente când am arătat foarte bine, dar și momente când am arătat foarte rău.”, a antrenorul Dan Alexa, după înfrângerea cu FC Argeș.

Ultima oră
Pe aceeași temă