13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportEx-ministrul sportului îl încurajează pe Preşedintele României să facă sport, că e...

Ex-ministrul sportului îl încurajează pe Preşedintele României să facă sport, că e mai sigur: “Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania”.

Crin Antonescu, a declarat azi că în PNL, după învestirea actualului Guvern, nimeni n-a mai rostit o vorbuliţă despre suspendarea preşedintelui. Într-o notă inocent ironică, preşedintele PNL a declarat râzând:  “Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania, nimeni nu este absurd” şi că el personal  îşi doreşte o relaţie corectă cu Preşedinţia României, în noul an.

Se naşte o întrebare. E posibil tehnic ca Preşedintele României să se dea încontinuu, cu sania până la finalul mandatului (decembrie 2014, plin sezon de sporturi de iarnă), ţinând cont că iarna se va sfârşi în două luni? Desigur, pe glob există zone veşnic înzăpezite unde preşedintele în funcţie s-ar putea duce ca să se dea cu sania, însă dacă preşedintele PSD, premierul Victor Ponta o să-i ia lui Traian Băsescu avionul prezidenţial, deplasările de săniuş vor fi mai dificil de efectuat. Micile înţepături ale lui Crin Antonescu reprezintă gesturile intenţionate ale cuiva care vrea să stânească mânia lupului de mare al politicihiei de Dâmboviţa, sau reprezintă mici aroganţe îndreptate înspre un scorpion fără ac?

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă