13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportEmil Boc: Viaţa politică nu se sfârşeşte cu rezultatele unor alegeri

Emil Boc: Viaţa politică nu se sfârşeşte cu rezultatele unor alegeri

Preşedintele PDL Emil Boc, ales primar al Clujului după alegerile de duminică, a spus luni că, la câteva sute de voturi, cndidatul USL a devansat candidatul PDL.

“Viaţa politică nu se sfârşeşte cu rezultatele unor alegeri”, a spus el, mulţumindu-i fostului preşedinte al  CJ Cjuj, învins în alegerile locale. Apoi el şi-a felicitat opozanţii politici care au câştigat CJ.

El a mulţumit clujenilor pentru “imensa onoare” pe care i-au acordat-o, adăugând că, în acelaşi timp, resimte şi o mare responsabilitate şi că, împreună cu echipa PDL, va pune în practică proiectele anunţate în campanie pentru a schimba în bine faţa Clujului, în condiţiile în care au demonstrat că pot face acest lucru, potrivit Mediafax.

Fostul premier Emil Boc, redevenit primar al municipiului Cluj-Napoca, a spus că, în opinia sa, cheia pentru dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca o reprezintă atragerea de fonduri euroepene.

“Vom apăsa pedala absorbţiei fondurilor europene”, a spus Boc.

Acesta a recunoscut că a existat o problemă de natură penală, dar a spus că acest lucru nu înseamnă că oraşul nu a fost bine administrat şi că nu s-a dezvoltat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă