Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eduard Grosu câștigă Turul României 2020

Eduard Grosu s-a impus în competiția ciclistă Turul României. Este pentru a 28-a oară în 53 de ediții când câștigă un rutier român.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.09.2020 - 11:05

Eduard Grosu a ocupat locul 2 în ultima etapă a competiției dar nu a mai putut pierde prima poziție la general. El a fost urmat în clasamentul final al Turului României 2020 de germanul Holler Nikodemus, de la Bike Aid, și de polonezul Krawczyk Szymon, de la CCC Developement Team.

„A fost o ediție foarte grea și foarte lungă a Turului României, dar sunt bucuros că s-a reușit organizarea competiției în acest an dificil. Conform planurilor inițiale, eu nu aș fi putut să termin concursul, însă am muncit zi de zi pentru că îmi doream victoria și tricoul galben a venit după prima etapă. Sunt foarte bucuros că am câștigat două etape și că am purtat tricoul galben pe parcursul întregii competiții, clasându-mă permanent în primii 3.”, a spus Eduard Grosu la finalul Turului României.

Comentarii